Què és

Jo faig política, jo faig ciutat.

Vols dir la teva? Vols que les teves propostes siguin el futur de Sant Feliu?


ICV-EUIA ha iniciat el procés d'elaboració del programa per a les municipals de 2015. I ho volem fer amb tu. Volem continuar construint una ciutat justa i a l'abast de tothom, que volem, somiem i necessitem. I creiem que tu tens molt a dir. Un programa compartit i compromès amb els valors de la llibertat, la igualtat, la justícia social i la fraternitat. Per a tota la ciutat.

Us proposem un text que conté els 10 eixos inicials de treball: Justícia social i igualtat: proposem treballar cinc apartats. Pa, sostre i treball es configuren com elements clau i prioritaris en l’acció de govern de la Coalició:
1. El dret a l’alimentació i a la salut.
2. El dret a l’habitatge.
3. El dret al treball. La consolidació de les polítiques generadores d’igualtat i de benestar i la opció perquè ningú no quedi enrere, completen aquest apartat.
4. El dret a l’educació, la cultura i l’esport
5. L’atenció a les persones i famílies en situació o risc de pobresa crònica. L’espai públic de qualitat i una gestió equilibrada del territori i dels recursos naturals que lluiti contra l’especulació, són motors d’igualtat i de desenvolupament comunitari, garantía de cohesió social al present i al futur.
Centrem la nostra proposta en tres apartats:
6. Inversions en equipaments prioritzades socialment, responent a necessitats detectades i reals dels barris, dels col·lectius i de la ciutadania.
7. Aprofundiment de les polítiques mediambientals abraçant tots els aspectes de l’activitat pública i privada, des del desenvolupament de polítiques d’estalvi energètic a l’ordenació de muntanya i parc agrari, passant per la gestió dels residus.
8. Uns serveis públics i un manteniment de la ciutat que responguin i aprofundeixin els criteris de màximes eficiències econòmica, social i mediambiental. Participació i transparència, senyals d’identitat d’ICV-EUiA
9. Una fiscalitat equilibrada que s’ajusti a la situació econòmica actual, amb una nova proposta, clara, entenedora, i lliure d’interpretacions demagògiques.
10. Una gestió municipal encara mes transparent i encara mes participativa.

Debatrem les propostes del programa en dues jornades participatives, a la seu d'ICV:
17 de febrer, a les 19h, sobre espai públic i polítiques mediambientals i territorials.
24 de febrer, a les 19h, sobre polítiques de drets i justícia socials, transparència i participació
I el 14 de març, en assemblea oberta, debatràs i votaràs el programa definitiu. T’hi esperem!

Fins al 10 de març participa i deixa'ns les teves propostes, perquè tu fas política, tu fas programa, tu fas ciutat.